Ramme profilprogram

23.08.2017

Ramme ligger sydvendt til ved Oslofjorden like nord for ladestedet Hvitsten, ca. 45 km. sydover fra Oslo sentrum. Petter Olsen har eiet Ramme gård siden 1966 og styrer utviklingen av stedet. Gården har en allsidig økologisk drift med produksjon av bl.a grønnsaker, frukt, korn, fôr, egg og kjøtt. Den private Havlystparken er omfattende. Edvard Munchs hus restaureres og det vil bli historiske utstillinger og billedgalleri. Ramme er blitt en kjent kulturinstitusjon med aktiviteter på nasjonalt og internasjonalt nivå. Våren 2018 åpner Ramme fjordhotell med 42 rom og konferansefasiliteter til 200 deltagere. 2Mind har utviklet logo og profilprogram, web, kart og illustrasjoner for Ramme, samt skiltprogram for Kulturstien «I Munchs fotspor» som åpnet for publikum våren 2017. For mer informasjon sjekk ut «Ramme profil» under «Prosjekter».

Ekebergparken

23.08.2017

Ekebergparken er en skulptur- og kulturminnepark av internasjonalt format for Oslos befolkning og tilreisende. Parken inneholder verk av kunstnere som Rodin, Renoir, Dali, Maillol, James Turell, Jenny Holzer, Jake and Dinos Chapman, Damien Hirst og Louise Bourgeois. Parken ble kåret til å være blant verdens fem beste skulpturparker av Wall Street Journal sommeren 2015. 2Mind har laget web, kart, skilting og profilmateriell for Ekebergparken.

iLift

23.08.2017

iLift er et hjelpemiddel for oppbevaring, løfting og låring av lettbåter til og fra et større fartøy ved bruk av håndkraft på en enkel og sikker måte, uten å ta av motoren. Samtidig bevarer man full bevegelsesfrihet på badeplattformen. iLift er utviklet i Norge i 2014, og er i dag i salg hos forhandlere i Norge, Sverige og Danmark. 2Mind har utviklet logo, profilprogram, messe/salgsmateriell og web for iLift.

Zodiak – kortserie

20.06.2014

Zodiac er en ny serie med egenproduserte fødselsdagskort basert på de 12 stjernetegnene. Kortene har blanke innsider. På baksiden er det en illustrasjon av hvordan stjernetegnet ser ut på himmelen. Kortene er trykt på miljøvennlig papir, selges med konvolutt og er pakket i cellofan. Mer informasjon om våre kort og andre produkter finner dere på linken til 2mind shop.

Skorpionen1

Vitale – logo og profilprogram

05.12.2013

Friskmeldt AS ble etablert i 2007, og høsten 2013 byttet selskapet navn til Vitale. Selskapet jobber med Bemanning innen helse og omsorg, Psykologsenter, BPA, Sykehjem, Egne heldøgns omsorgsboliger og Kurs & rådgivning. 2Mind har jobbet med kommunikasjonsstrategi, navnutvikling, logo og profilprogram, skilting og materiell for Vitale as. Flere bilder ligger på prosjekter – identitet.

Skilt_resep