Om oss

2mind er et designstudio som ble etablert høsten 2012. Vi ønsker å bidra til å skape vekst for våre kunder gjennom bevisst bruk av design og kommunikasjon. Vårt arbeid er alltid basert på skreddersydde løsninger grundig forankret i våre kunders behov. Hos 2mind møter og jobber du med erfarne designere og prosjektledere som faktisk utfører jobben, i motsetning til i de store tradisjonelle byråene. Det gir mulighet for raske beslutninger, bedre kommunikasjon, og en mer effektive prosess når ansvarlig designer følger prosjektet fra start til mål. Vi trives med å utveksle ideer med våre kunder og deler høye forventninger til resultatet. Vi er åpne og ærlige å jobbe med og elsker god og elegant design.


Trygve Fjæstad Andersen

I snart tre tiår har Trygve gjennomført vellykkede identitet og strategiske kommunikasjonsprosesser og har en samlet bred erfaring både innen privat og offentlig sektor. Kundeområdene er mangfoldige og strekker seg fra profilering av luftbaserte ventilasjonsløsninger for skipsindustrien til visuell kommunikasjonsstrategi for teater og reiseliv. Han er en svært grundig designer og uttrykket ”bra nok” finnes ikke i hans vokabular.

 

Trygve er en meget dedikert designer som lett sjonglerer mellom strategi, konsept og utførelse med stor entusiasme og dyktighet. Han er svært tålmodig og har gode pedagogiske ferdigheter og får alle rundt seg med i den kreative prosessen. Han har tidligere jobbet som foredragsholder og ledet workshop fra Nordkapp til Lindesnes for Innovasjon Norge og Norsk Designråd (Design og Reiseliv). Trygve har vunnet flere priser for sitt arbeid, samt deltatt i nasjonale juryer og som fagkonsulent for Norsk Designråd.

 

 

Utenfor kontortid, er Trygve ivrig opptatt av musikk og fotball. Han spiller gitar til «husbruk», det vil si når han ikke snekrer på huset eller slapper av på en øy i Egeerhavet.

 

Mobil: 90 64 57 47

Mail: trygve@2mind.no


Frøydis Skaug-Andersen

Frøydis er en nysgjerrig og tverrfaglig designer med mer enn 25 års erfaring innen forlag, reklame og designbyråer. Hun jobber hovedsakelig med identitetsdesign men også med konseptutvikling og designstrategi, både for trykksaker og digitale plattformer. Hun liker god planlegging på prosjekter og har alltid orden i arkivet. Hennes hjerte slår for grafisk design spesielt og for all kunst- og kultur generelt.

 

 

Mange Coffee Table books fra 90- og 2000 tallet har hennes design, og flere av kokebøkene til de mest berømte Chefs i Norge er det Frøydis som har gjort. Hun har i team med Trygve, siden sent 80-tall og frem til i dag jobbet med Hotel Continental i Oslo, Union Hotell i Geiranger, Engø Gård på Tjøme og Ramme på Hvitsten. Hun har vunnet merket for god design og gull for årets beste design i reiselivsbransjens HSMAI-pris for arbeidet med Engø Gård som hun var prosjektleder for.

 

 

Treffer du Frøydis privat hjemme, vil hun straks by deg på et stort tekrus og peke og fortelle deg hvor i hagen den neste planten skal i jorda. Hun er mer enn normalt opptatt av innvandringspolitikk, men liker aller best å trekke seg tilbake med en god bok eller lage god mat til sine venner.

 

Mobil: 90 64 57 48

Mail: froydis@2mind.no