Tiden på Engø Gård

Denne praktboken er en dokumentasjon av Engø Gårds historie fra 1930-tallet og frem til i dag. Den inneholder interessante historier ført i pennen av Andreas Norland med fotografier av Thomas Widerberg samt historiske foto. Den prisbelønte chef Per Hallundbæk har bidratt med spesialiteter fra Engø. Boken var en del av helhetsprofileringen av Engø Gård Hotel & Restaurant og vant gull i reiselivsbransjens HSMAI- pris i kategori årets beste profilprogram 2007. Alt designet av Frøydis hos 2Mind.

(Engø gård)

Engø1 Engø2 Engø3 Engø4 Engø5

Engø3bEngø6Engø7

Vannvettreglene

Granskuddpesto

iLift – Brukerinstruks

Ekebergparken kart

Skadeforebyggende forum

Norrøne guder og myter

Helstrøms julebok

Maten og kjærligheten

Romsås stedsanalyse

Tiden på Engø Gård

Operaen

Nytelser